Biopolje

Biopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar i oko planeta, a također i prostor unutar univerzuma i oko njega.  Quantec sistem pročita biopolje, sakupi podatke o mogućim poremećajima koji su se već pojavili ili će se pojaviti, te u svrhu uspostavljanja ravnoteže šalje informacije iz svoje baze podataka.

 

Čišćenje osobnog biopolja povisuje vašu svjesnost

Zamislite da ste okruženi koncentričnim kružnim slojevima, poput luka. Slojevi vrlo blizu vama sadrže tjelesne informacije, zatim slijede informacije o vašim misaonim obrascima, a još dalje su slojevi koji sadrže informacije o vašoj duši i o vašoj životnoj svrsi. Ti su slojevi nalik oktavama vaše svjesnosti. Na razini duše nema straha ili blokada – samo čista, suosjećajna svjetlost. Ali u tjelesnom, emocionalnom i mentalnom sloju nalazimo tjelesne disfunkcije, utvrđene osjećaje i fiksne zamisli nastale zbog prošlih iskustava koja su vas zbunila i uplašila. Ti su zgrčeni obrasci nalik sjenama; to su nepomična mjesta na kojima ne doživljavate istinu i ljubav. Na mjestima na kojima ste fragmentirani ili izbjegavate nešto, pronaći ćete rupe i procjepe, koji također djeluju kao blokade. Cilj nam je pokrenuti procese koji će nam omogućiti čišćenje svih tih slojeva i postići cjelovitost, bivati na razini duše. 

“Čovjek je uistinu djelić Univerzalnog uma ili svjetske duše i kao njezin dio on je sudionik instinkata i kvalitete te duše, dok se ona očituje kroz ljudsku obitelj.”

A Treatise on Cosmic Fire – Alice A.Bailey

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana