Biopolje

https://kvantnikod.com/images/stories/3.jpgBiopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar i oko planeta, a također i prostor unutar univerzuma i oko njega.  Quantec sistem pročita biopolje, sakupi podatke o mogućim poremećajima koji su se već pojavili ili će se pojaviti, te u svrhu uspostavljanja ravnoteže šalje informacije iz svoje baze podataka.


https://kvantnikod.com/images/stories/2.jpgČišćenje osobnog biopolja povisuje vašu svjesnost

Zamislite da ste okruženi koncentričnim kružnim slojevima, poput luka. Slojevi vrlo blizu vama sadrže tjelesne informacije, zatim slijede informacije o vašim misaonim obrascima, a još dalje su slojevi koji sadrže informacije o vašoj duši i o vašoj životnoj svrsi. Ti su slojevi nalik oktavama vaše svjesnosti. Na razini duše nema straha ili blokada – samo čista, suosjećajna svjetlost. Ali u tjelesnom, emocionalnom i mentalnom sloju nalazimo tjelesne disfunkcije, utvrđene osjećaje i fiksne zamisli nastale zbog prošlih iskustava koja su vas zbunila i uplašila. Ti su zgrčeni obrasci nalik sjenama; to su nepomična mjesta na kojima ne doživljavate istinu i ljubav. Na mjestima na kojima ste fragmentirani ili izbjegavate nešto, pronaći ćete rupe i procjepe, koji također djeluju kao blokade. Cilj nam je pokrenuti procese koji će nam omogućiti čišćenje svih tih slojeva i postići cjelovitost, bivati na razini duše. 

 

“Čovjek je uistinu djelić Univerzalnog uma ili svjetske duše i kao njezin dio on je sudionik instinkata i kvalitete te duše, dok se ona očituje kroz ljudsku obitelj.”

A Treatise on Cosmic Fire – Alice A.Bailey

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana