O meni

https://kvantnikod.com/images/stories/i.jpgMoje ime je Irena Antolak, rođena sam 1973.g. Prakticirajući razne tehnike koje me približavaju istinskom biću i tragajući za novim znanjima, život me doveo i do Quantec sistema. Kao Quantec praktičarka radim od 2009.g.

Quantec sistem obuhvaća sve ono što sam godinama proučavala i na vrlo učinkovit način spaja sva ta znanja. Interaktivnom računalnom bio komunikacijom na daljinu izmjenjuje informacije iz svoje baze podataka s ljudima, životinjama i biljkama.

U svom radu sa Quantec sistemom, osmislila sam nove baze i nadopunila već tada ogromnu bazu podataka. Moje najpoznatije baze su: Poruke tijela, Neurološko kodiranje, Proces preobrazbe, Psihologija sporta, Arhetipovi, Eneagram, Vibracije esencija, Osvještavanje, Vibracija prostora.

Uz KVANTNI KÔD kao podršku u osobnom i kolektivnom razvoju, osmislila sam i proizvode za poboljšanje kvalitete života, koji se temelje na principu radionike (prijenos informacija). Energetska potpora s KVANTNIM KÔDOM je vrlo moćna metoda kvantne transformacije i namijenjena je osobama koje žele podići svoju energiju kako bi bili što svjesniji za dublje uvide u svoje biće i postojanje.

Kao Trener Spiritualne Tehnologije ovlaštena sam educirati PEAT Procesore individualno i grupno.

PEAT sistem ima četiri razine: Bazični PEAT, Duboki PEAT, DP-2 i DP-4. Duboki PEAT specifičan je jer integrira osobne kodove, i integrira i druge parove polariteta koje nosimo. Primjenom Dubokog PEAT-a, sve više prepoznajemo jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

U mom radu prisutan je i Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom Ž. M. Slavinskog. Poznatiji termin je Direktno Iskustvo Istine, otkrivanje naše istinske prirode. Istina o tome tko mi zaista jesmo, što je drugo ljudsko biće, što je život,… Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom radim u grupi i individualno.

Kao Memento Trener ovlaštena sam educirati Memento Procesore. Memento je nehipnotička metoda sjećanja i integracije prošlih života. Razvio ga je Ž. M. Slavinski, a doradio i prilagodio današnjem vremenu Vladimir Stojaković.

Konstantno razvijam nove projekte koji nastaju kroz moj osobni razvoj, spoznaje i edukacije. U tome mi pomaže i završena edukacija za vođenje sistemskih konstelacija SKOLA, Branke Devčić. 

Početak razvoja počinje prihvaćanjem odgovornosti za svoj život. Prihvaćanje odgovornosti dovodi do spoznaje da promjena vanjskog svijeta proizlazi iz promjene nas samih. 

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana