O meni

https://kvantnikod.com/images/stories/i.jpgMoje ime je Irena Antolak, rođena sam 1973.g. Prakticirajući razne tehnike koje me približavaju istinskom biću i tragajući za novim znanjima, život me doveo i do Quantec sistema. Kao Quantec praktičarka radim od 2009.g.

Quantec sistem obuhvaća sve ono što sam godinama proučavala i na vrlo učinkovit način spaja sva ta znanja. Interaktivnom računalnom bio komunikacijom na daljinu izmjenjuje informacije iz svoje baze podataka s ljudima, životinjama i biljkama.

U svom radu sa Quantec sistemom, osmislila sam nove baze i nadopunila već tada ogromnu bazu podataka. Moje najpoznatije baze su: Poruke tijela, Neurološko kodiranje, Proces preobrazbe, Psihologija sporta, Arhetipovi, Eneagram, Vibracije esencija, Osvještavanje, Vibracija prostora.

Uz KVANTNI KÔD kao podršku u osobnom i kolektivnom razvoju, osmislila sam i proizvode za poboljšanje kvalitete života, koji se temelje na principu radionike (prijenos informacija). Energetska potpora s KVANTNIM KÔDOM je vrlo moćna metoda kvantne transformacije i namijenjena je osobama koje žele podići svoju energiju kako bi bili što svjesniji za dublje uvide u svoje biće i postojanje.

Kao Trener Spiritualne Tehnologije ovlaštena sam educirati PEAT Procesore individualno i grupno.

PEAT sistem ima četiri razine: Bazični PEAT, Duboki PEAT, DP-2 i DP-4. Duboki PEAT specifičan je jer integrira osobne kodove, i integrira i druge parove polariteta koje nosimo. Primjenom Dubokog PEAT-a, sve više prepoznajemo jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

U mom radu prisutan je i Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom Ž. M. Slavinskog. Poznatiji termin je Direktno Iskustvo Istine, otkrivanje naše istinske prirode. Istina o tome tko mi zaista jesmo, što je drugo ljudsko biće, što je život,… Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom radim u grupi i individualno.

Konstantno razvijam nove projekte koji nastaju kroz moj osobni razvoj, spoznaje i edukacije.

Početak razvoja počinje prihvaćanjem odgovornosti za svoj život. Prihvaćanje odgovornosti dovodi do spoznaje da promjena vanjskog svijeta proizlazi iz promjene nas samih. 

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana