Podignite vibraciju svog životnog prostora

Svaki dom, svaki životni prostor je zasebni psihoenergetski sustav/energetsko polje koje sadrži energiju svakog člana koji boravi ili je boravio u njemu. Podizanjem vibracije doma čiste se zaostale energije, razni emocionalni oblici i misli, te se podiže i vibracija osoba koje borave u njemu. Zato je s vremena na vrijeme poželjno energetski podići prostor. Visokoenergetski prostor omogućava nam lakoću i radost življenja, potiče kreativnost i energetski nas puni. Baš kao i sveta mjesta. Sigurno ste osjetili promjenu raspoloženja kada uđete u sveti prostor ili na mjesta gdje zemlja prirodno odašilje više vibracije. Neka Vaš dom bude sveto mjesto za Vas i svakoga tko u njega uđe, neka odašilje više vibracije.

Ako osjećate da u Vašem domu prevladavaju energije koje vas koče i iscrpljuju, vrijeme je za čišćenje i podizanje vibracije doma.  Energije koja se ne vide, a možemo ih opaziti kao poremećaji spavanja, strahovi, agresija, emocionalna napetost, potreba za svađom, pokazatelji su da ima zaostalih energija u okružju. Kao što će svjesna osoba zaviriti u sebe i izaći iz takvih energetskih struktura, tako je i domu potrebna pažnja i ljubav kako bi zaživio kao sveti prostor.

Za čišćenje zaostalih energija i podizanje vibracije koristimo Quantec sistem. Quantec  je računalni sistem koji koristi princip kvantne fizike za uspostavljanje interaktivne biokomunikacije na daljinu. Pomoću fotona na fotografiji, koja služi kao energetski zapis informacija, sistem skeniranjem prepoznaje zaostale energije i iz svoje bogate baze podataka odabire one informacije koje su trenutno potrebne za čišćenje i podizanje vibracije Vašeg doma. Istim putem preko fotografije, potrebne informacije odašilje u Vaš dom. Informacije se odašilju u intervalu od svaka dva sata idućih mjesec dana, kako bi kontinuirano djelovanje obuhvatilo svaki djelić zaostale energije.

Ako je ovaj tekst pobudio Vaše zanimanje i odlučili ste podići vibraciju svog životnog prostora, možete mi poslati potrebne podatke. Potrebna mi je adresa i fotografija prostora fotografirano iz vana ili unutrašnjosti. Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa.

Primjer iz prakse

studio VARUNA @2009 - 2024 - sva prava zadržana