Osvještavanje

U knjizi „Bolest kao put“, Thorwald Dethlefsen i Ruediger Dahlke sastavili su pitanja koja trebamo postaviti sebi kako bismo postigli zdravlje, cjelovitost.
Postavite si prava pitanja i poslušajte mudrost tijela.

otvori za više »

S kojim morfičkim poljem rezonirate?

Osamdesetih godina prošlog stoljeća, biolog Rupert Sheldrake razvio je teoriju o morfičkim poljima. Prema kojoj je naša svijest povezana s nevidljivim kolektivnim poljem, koga naziva morfičkim poljem. Svaki član grupe doprinosi kolektivnom morfičkom polju.

otvori za više »
https://kvantnikod.com/images/stories/2%20mm.jpg

Zdravlje Vašeg ljubimca

Kako Quantec energetska potpora koristi životinjama?
Budući da su životinje vrlo senzibilne, često pokupe razne energije i na taj način poremete svoju prirodnu ravnotežu. Za zdravlje životinja uzimamo u obzir fizičko stanje, kao i okružje u kojem živi.

otvori za više »

Sreća

Kad bi još samo, česta je propaganda raznih instant nastojanja da budemo sretni. Kad bi još samo našao bolji posao bio bi sretan, kad bi imali veću kuću bili bi sretni, samo da još ovo i samo da još ono. I tako se vrtimo u krug nezadovoljstva, bježimo od sebe i života.

otvori za više »

Poruke tijela

Pogledajte gdje energetski pohranjujemo negativne emocije u organima, žlijezdama i mišićima, te gdje u kralježnici zadržavamo strahove i vjerovanja. Zapažanja Carol Ritberger
I tekst nepoznatog autora: Bolest kao izraz protesta Duše, Psiha i zdravlje

otvori za više »

Misli za Novo doba

Prema novijim istraživanjima misao nema samo opažajnu funkciju koja proizlazi iz stvarnosti, već kako tvrde i filozofi, misao na stvarnost i utiče. Smatra se da su misli energetski obrasci koji proizvode iste tjelesne, fizičke izraze ili ispoljavanja.

otvori za više »

Biopolje

Biopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar i oko planeta, a također i prostor unutar univerzuma i oko njega.
Čišćenje osobnog biopolja povisuje našu svjesnost

otvori za više »

Konflikt

Temu konflikta možemo pronaći i kroz psihičke ekvivalente organa i dijelova tijela iz knjige “Bolest kao put”
Ruediger Dahlke Thorwald Dethlefsen

otvori za više »

@2009 - 2021 - sva prava zadržana