Quantec

QUANTEC (QUANtum TEChnology) je kompjuterski sistem koji korisnicima nudi interaktivnu biokomunikaciju na daljinu. Pod pojmom računalna biokomunikacija podrazumijevamo izmjenu informacija između računala i živih bića. Razvio ga je  Peter von Buengner. Program ujedinjuje kvantnu fiziku i različita znanja iz područja klasične i alternativne medicine.

Primjenjuje se u zdravstvu, sportu, veterini, zemljoradnji, kao i u poduzetničkom i financijskom konzaltingu.

Potpora sa Quantec sistemom specifična je po svojoj potpori na daljinu, te po tome što odašilje pulsirajući stimulans koji se ponavlja kontinuirano u potrebnom vremenskom periodu.

Pulsirajući stimulans koji se ponavlja možemo usporediti s kucanjem na vrata. Ako netko pokuca na vaša vrata, vi to možete, a i ne morate čuti, ali ako se udaranje ponovi to će prije ili kasnije uspostaviti željenu ravnotežu.

Quantec sistem sastoji se od:

TROKUTA S KRISTALNIM KUGLAMA

Na trokut s kristalnim kuglama pričvrstimo diodu. Kristali omogućuju diodi da okružje bude neutralno.

https://kvantnikod.com/images/stories/weisses-rauschen.jpgDIODE S BIJELIM ŠUMOM

Dioda koja generira bijeli šum može se vizualizirati kao ranije korišteni televizijski ili radijski prijemnici.

Šum se naziva bijeli jer se pojavljuje na crnom zaslonu kao trepereće bijele točkice, poput onoga što vidite na TV ekranu nakon završetka prijenosa. Sam šum QUANTEC diode može se usporediti s radiom koji nije podešen na stanicu: on se izmjenjuje između raznih  frekvencija, potpuno slučajno i bez prepoznatljivog uzorka.

Međutim, kada se taj šum poveže sa sviješću, on se promijeni. Te promjene mogu se obraditi i interpretirati putem računala. QUANTEC koristi ovu interakciju sa sviješću koristeći bijeli šum kako bi pretražio svoje baze podataka za relevantne unose (npr. Afirmacije, akupunktura, Bachovi cvjetovi, homeopatija, boje, itd.).

Djelovanje diode s bijelim šumom u  interakciji sa sviješću potvrđeno je istraživanjima univerziteta u Princetonu.

Nebrojeni nizovi testova na ljudima i životinjama dokazali su da se dioda s bijelim šumom može koristiti kao sučelje između svijesti i računala. Francuz René Peoc’h, u svojim pokusima u laboratoriju za spavanje, čak je uspio dokazati da se to događa bez ikakve budne svijesti.

Povezivanje bijelog šuma s računalom

Bijeli šum ima kvantno-fizikalna svojstva. Iz tog razloga, objašnjenje logičkog pristupa s kojom QUANTEC djeluje a da ga jasnije razumiju i stručnjaci i obični ljudi moguće je približiti pomoću analogije:

Pretpostavimo da pokušavamo pronaći idealnu boju za usklađivanje korisnika. Računalna baza podataka koja sadrži sve ispitne boje povezana je s bijelim šumom. Ako se treba testirati pet boja, spektar šuma diode je podijeljen u pet jednakih frekvencijskih pojaseva; ovi se pojasevi zatim automatski numeriraju pomoću softvera QUANTEC i dodjeljuju pet boja u bazi podataka.

Kada je svijest  povezana s bijelim šumom, softver QUANTEC otkriva koja je boja dodijeljena odgovarajućem frekvencijskom pojasu i nesvjesno je samo sebi odabralo potrebnu boju! Figurativno govoreći, bijeli šum je tipkovnica koju nesvjesno može koristiti za komuniciranje informacija.

https://kvantnikod.com/images/stories/kopija%20od%20quantec%20baze.jpgBAZE PODATAKA – morfološka polja

U bazi podataka nalaze se sve testne boje koje su povezane s bijelim šumom.

Baza podataka sadrži informacije poput Bachovih cvjetnih kapi, Homeopatije, Kristali, Color terapije, Afirmacija NLP, Fitofarmacije, Ljekovito bilje, Preparati organa i mnoge druge. Baza podataka se može nadopunjavati, tako da ju svaki praktičar može nadograđivati i nadopunjavati. BAZE PODATAKA – morfološka polja su duša sistema, a puninu joj daje praktičar koji ju stvara. Moje najpoznatije baze su: Poruke tijela, Neurološko kodiranje, Proces preobrazbe, Psihologija sporta, Arhetipovi, Eneagram, Vibracije esencija, Osvještavanje, Vibracija prostora.

BAZE PODATAKA – morfološka polja su duša sistema, a puninu joj daje praktičar koji ju stvara

BIOKOMUNIKACIJA

Pod pojmom biokomunikacija podrazumijeva se mogućnost živih organizama da međusobno izmjenjuju informacije.
Quantec sistem pomoću diode s bijelim šumom uspostavi komunikaciju sa životnim poljem određenog cilja i prepozna moguće smetnje, koje su se već pojavile ili bi se mogle pojaviti u bliskoj budućnosti.

Nakon toga uspostavi ravnotežu uz pomoć kompjuterski poduprtog programa tako, da “štetne” informacije u tom polju zamjeni sa “zdravim” informacijama.

Kao prijenosnici informacija u tom procesu služe fotoni.

Frank Natale objašnjava da naš mozak nije izvor misli, osjećaja i drugih iskustava koja imamo, već je poput prijemnika koji je ugođen, ili nije ugođen, na određenu radio ili televizijsku postaju. Zavisno od toga na kojoj frekvenciji radimo, takav je naš doživljaj svijeta.

ŽIVOTNO POLJE

Životna polja su dinamična polja energije koja u sebi nose obrasce rasta i razvoja. Životna polja okružuju i prožimaju svako živo biće. Životno polje živog bića formira rast i oblik tog bića. Svaka osoba, životinja ili biljka ima svoje vlastito životno polje. Sva polja su u konstantnom međudjelovanju i zajedno tvore univerzalno životno polje.

Sva su polja međusobno povezana i svatko posjeduje informaciju svakoga. Životno polje se prostorno i vremenski širi u beskonačnost i nije ničim nama poznatim ograničeno.

Kad u tijelu osobe postoji problem, potiskivanje u vidu neriješenih i neosviještenih osjećaja, napetost u tijelu povremeno raste i nastaju smetnje u polju.

Quantec sistem pročita životno polje, sakupi podatke o mogućim poremećajima koji su se već pojavili ili će se pojaviti, te u svrhu uspostavljanja ravnoteže šalje informacije iz svoje baze podataka.

 

“Čovjek je uistinu djelić Univerzalnog uma ili svjetske duše i kao njezin dio on je sudionik instinkata i kvalitete te duše, dok se ona očituje kroz ljudsku obitelj.”

A Treatise on Cosmic Fire – Alice A.Bailey

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana