Vaša iskustva – Quantec

Draga Irena,

zaista su brzo prošla ta dva mjeseca. Potporu sam zaista osjetila cijelo vrijeme no nikako da sjednem i sažmem sve u poruci i da vam pošaljem “izvještaj”. Lijepo ste to zaokružili pa se potpora najviše osjeća na psihičkom planu-mirna sam u reakcijama na tatino ponašanje i sveukupno sam stabilnija i imam uvid i jasnoću što s njim i svima nama. Mislim i jasno mi je da sam izašla iz zatvorenog kruga i nekih loših misaonih obrazaca tako da sam dobro, zapravo  super! I kilaža je manja a alergija je slaba, tu i tamo kihnem, hehe!

Uz ovaj “izvještaj” stavit ću listu informacija koje čine potporu, da vidite kako to izgleda u praksi. Vidjet ćete kako su obuhvaćene sve razine, a krenuli smo od cilja: Razvijanje ljubavi u odnosu s ocem.

Lista informacija

Draga Irena,

neću pretjerati kada kažem da su promjene velike i da me raduju. Kao da sam puno sigurnija u svoje životne izbore, a istovremeno manje vezana uz ishode tih izbora. Vjera u dobro se produbila, kao i prihvaćanje vlastite ljudskosti pune mana.

Prijatelji kažu da blistam i da djelujem sigurno i sretnije.

S.H.P.

Cao

Zadovoljan sam rezultatima koje sam dobio od kvantnog koda, i primjećujem da sam za ova dva mjeseca dobio jako puno spoznaja i razriješio dosta materijala. Što se moje žene tiče, ona je takodjer pozitivnija i nas odnos je zbog toga dobio neku novu dimenziju.
Hvala Irena za kvantni kod. H.D.

Draga gospođo Irena,
Stvarno sam zadovoljna i zahvalna što opet imam osjećaj u trbuhu, što na kraju dana budem zahvalna na malim i malo većim stvarima, što opet imam nadu i vjeru razmišljati pozitivno, i ne previše unaprijed. Dan po dan, s naravno nekim ciljevima u dugoročnom smislu, ali u suštini, kako kaže Andrić: „Toliko je bilo stvari u životu kojih sam se bojao-a nije trebalo. Trebalo je živjeti.“

A.K.

Draga Irena

Hvala za Quantec. Prošlo je više od godine dana kako imam quantec potporu i mogu reći da se svašta događalo. Ne znam koliko vi pratite analizu i kako moje stanje izgleda na papiru, ali ja osjećam da je postignut napredak. U ovom razdoblju bilo je puno informacija, ljudi, knjiga, koji su mi pomogli da prebrodim krizna razdoblja i konačno imam osjećaj da me se vodi da konačno postanem svoja tj. da se vratim sebi. Ljudi oko mene stalno mi govore da izgledam sve mlađe što mi potvrđuje da se sve to manifestira i na fizičkom tijelu (to mi nije važno zbog ega već kao potvrda da idem u dobrom smjeru).

M.K.

Draga Irena!

Moj stric želi nastaviti dalje. Iskreno, on je zadovoljan. Rekao mi je da je mirniji ( što nakon gubitka supruge nije bio ) i da je počeo bolje spavati. Drago mi je daje počeo više pričati, jer je bio tip koji puno stvari drži u sebi, a onda je i okolini teže pokrenuti komunikaciju ( najčešće s obitelji, a pogotovo sa sinom kojeg voli,a stalno mu nešto “brunda i gunđa” ). Jako mi je drago što mi je sa smješkom rekao da bi on produžio i da on u to vjeruje!

D.S.

Draga Irena,
Naravno da sam zainteresirana za nastavak.
Osjećam se bolje, nisu to neke velike promjene ali ih ja osjećam.
Prije svega se te promjene odnose na emocije i moj odnos prema problemima.
Mirnija sam, smirenija, zadovoljnija, ne nerviram se toliko problemima i manje se
njima opterećujem. Senzibilna sam osoba, nekorektnost me prilično pogađa
što rijetko pokazujem i uglavnom rješavam u sebi ali se u zadnje vrijeme s time
bolje nosim. Moji bliski prijatelji mi kažu da sam veselija, manje zabrinuta.Nakon dugo vremena moje su se PMS tegobe smanjile – gotovo da ih nemam.

Srdačan pozdrav, Natalija

Bokić, hvala draga Irena, doista se dobro
osjećam, slika se uvelike poboljšala od zadnjem tretmana…nadam
se daljnjoj suradnji…pusa

Slavica

Draga Irena,
Jutros sam vidjela da danas istječe moj “program”. Ja se stvarno osjećam odlično.
Moja kosa je jača i punija što me posebno veseli, jer ovakva nije bila sigurno zadnjih
10 godina i to bez lijekova. Ja sam smirenija i veselija. Moje prijateljice kažu da kažem
svoje osjećaje, kao i da reagiram na nepravdu ( što sam prije uvijek potiskivala negdje u
sebi ). Ja bih nastavila dalje ako može, odnosno, ako vi procijenite da treba.

Pozdrav! Sonja

Ćao, evo mene……..samo na brzaka da se javnem. bila sam kod doktora i nalazi su manje-više u granicama normale. Feritin je malo spao. Sada je 103, a prošli put je bio 113. još uvijek je povišen jer gornja granica je 75 ali dobro je da ne raste.

Draga Irena, primijetila sam da se psihički bolje osjećam. nekako sam optimističnija…..iako su problemi isti. U stvari osjećam se bolje zadnjih mjesec dana. Prije toga na momente je bila katastrofa….sve neke crne misli….uh, hvala Bogu da to imam iza sebe. Mnogo ti hvala. Opet ću ti se javiti.

S.B.

EVO MALO DA SE JAVIM. KAO DA OSJETIM MALE PROMJENE U RAZMIŠLJANJU I U PONAŠANJU. OSJETLJIVA SAM I DALJE ALI MANJE RAZMIŠLJAM O TOM ŠTO ME NASEKIRA TJ. VREMENSKI ME MANJE DRŽI.

VELIKI POZDRAV IZ SNJEŽNOG SARAJEVA

Draga Irena!
Prije svega, zahvalila bih se još jednom na pomoći, i ljubaznosti! 🙂
Mnogo sam bolje nego prije…bolje se osjećam, kako psihički tako i fizički! Opuštenija sam, sretnija, manje opterećena i lakše prihvaćam neke stvari i događaje, makar i ne bili uvijek pozitivni. Ono čime sam svakako najviše zadovoljna, je to da sada redovito dobivam menstruaciju.

Zahvaljujem još jedanput na svemu!
Lijep pozdrav, K.P.

Draga Irena,
upravo sad mislim na Vas i na to da je danas zadnji dan terapije. Ja se osjećam jako dobro,čak mi se čini da sam i bolje. Voljela bih nastaviti s terapijama, po istom programu,ako je to moguće. Ovaj program mi nekako najviše odgovara.

U zadnje vrijeme imam puno više snage, raspoložena sam, probudim se dobre volje, ne živciram se za gluposti. Jedino što mi smeta, a ne znam kako se toga osloboditi, je to da, jednostavno, ne znam reći ne. U 1000 situacija, ne želim nešto nekome učiniti, a na kraju popustim i krivo mi je zbog toga, ali ni to se ne događa često kao prije.

Na fizičkoj razini, trebalo bi obratiti pažnju na desnu nogu,da bude manje ukočena. Isto tako na lijevu šaku,da lakše ispružim prste. Drugo mi se čini u redu. Imam osjećaj da polako ostvarujem svoj cilj. Možda malo preambiciozno zvuči, ali vidim sebe na nogama i jednostavno sam sretna.

Višnja

Draga Irena,
Evo, nakon nekog vremena želim da ti javim da osjećam promjene nabolje. Čini mi se da sam nekako smirenija, da me toliko ne dotiču stvari koje su me donedavno izbacivale iz takta. Takodjer mi se čini da sada odlučnije kažem „ne“ nego prije, jednostavno mislim da mi je volja malo ojačala.

Snežana

Draga Irena,
Prošlog puta sam Vam se žalila na neispoljeni bes i terapija je urodila plodom. Počela sam da ga ispoljavam na suptilan način i, štaviše, to mi je pomoglo da unapredim svoje samopouzdanje i da se borim sa sopstvene stavove.

J.D.

Draga Irena,
Već se cijeli tjedan spremam napisati par riječi o nama, ali sam čekala da moj tata napravi neke nove nalaze i sada se javljam. Ukratko, mi smo svi dobro. Nalaz prostate koji je tata napravio još je bolji od onog prošlog, kao i pregled očnog tlaka. Prst nam se “zaboravio” kočiti i sada je puno, puno bolji. Moja mama kaže da je ovo ljeto, nakon puno vremena, prošlo bez jakih upala vena koje su uvijek vezane uz vrućine i rad i da ona program “nastavlja”!

Sunčani pozdrav

Dobar dan iako kišan!
Kako je brzo prošlo tih dva mjeseca! Ja se dobro osjećam – bolovi u stopalima su se definitivno smanjili, alergija se također smanjila tako da sam zadovoljna rezultatima. Šaljem vam puno pozdrava! Javim se opet!

S.R.

Draga Irena! Evo javljam ti za Ivana da je što se alkohola tiče super. Naime već 6 mj uopće ne pije a i kg mu pomalo idu dole. Manje je nervozan i na njemu se zbilja vidi napredak. Sada će napustiti radno mjesto koje mu je dosta teško zbog velikog fizičkog rada i odlučio se je na ribarenje te je kupio barku i svu opremu za to. To je posao koji voli i koji ga ispunjava.

V.P.

Dobro jutro!
Htjela sam Vam samo kratko javiti da je moj ujak bio u petak na kontroli ( vezano za operaciju srca koja je bila ) i da su mu nalazi dobri. On je jako zadovoljan i da budem iskrena, pun života s obzirom na svu ovu vrućinu.

S.D.

Poštovana Irena

Nakon dva mjeseca podrške mogu zaključiti da sam jako zadovoljna, jer su se dogodile
mnoge promene. Na trenutke imam osjećaj da to nisam ja. Osjećam se mirnije i imam
sasvim drugi pogled na svijet, pun optimizma i ideja i ako se dogodi da me netko
nastoji omesti u tome, brzo se vratim na pozitivan put.
M.K.

Inače, kako vrijeme prolazi sve sam svjesnija dobrobiti vaše terapije.

Puno sam smirenija u djelovanju, “nastupu prema van”, što mi je godinama najviše štetilo u međuljudskim odnosima…

Krenula sam i s rješavanjem problema koji su se otkrili također u vašoj terapiji (manjak svih onih probavnih enzima… što se vrlo lako riješi oralnim uzimanjem)… tako da sam jako zadovoljna

G.Č.J.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana