Osobni KVANTNI KÔD

U prirodi svakog čovjeka je da želi biti u potpunosti integriran sa svojom bazičnom vibracijom. Da želi svjesno iskušavati mir, zadovoljstvo radost, opuštenosti i sve što njegova bazična vibracija nosi. Ulazak u bazičnu vibraciju ostvaruje se putem podsvjesnog uma, kroz prazan prostor. Podsvijest je naše energetsko polje, koje je nastalo programiranjem izvana. I koje sadržava sva naša sjećanja i potisnute emocije. Svako nepoželjno iskustvo koje doživimo, u sebi sadrži nepoželjnu emociju. Svaka takva nepoželjna emocija, ukoliko ju ne propustimo kroz naše energetsko polje, ostaje pohranjena u podsvjesnom umu i takva struktura kreira naš život.

 

Nitko od nas nije u potpunosti svjestan što i koliko se nalazi u njegovoj podsvijesti. Naše emocionalno raspoloženje, vitalnost, zdravlje i životne situacije govore nam kakva se kompilacija energija vrti u našoj podsvijesti. Većina ljudi provede cijeli svoj život balansirajući između nesvjesnih uvjerenja, vjerovanja i obrazaca, nastoji držati kontrolu nad podsvijesti i potiskivati. To dovodi do raznih uspona i padova i iziskuje jako puno energije, koju osoba sama niti nema. Povezivanje sa svojom bazičnom vibracijom jedini je način koji nas vodi do naših bazičnih vrijednosti, do punog potencijala naše osobne moći.

Da bi se povezali s bazičnom vibracijom, potrebno je promijeniti energetsku strukturu, koja nas veže za određena polja. Neka od tih polja nisu u skladu s našom bazičnom vibracijom i kao takva su za nas destruktivna. U procesu povezivanja s bazičnom vibracijom, sve ono što nije u skladu s tom vibracijom postepeno će otpasti. Neke će podsvjesne strukture, koje nam crpe energiju, otpasti same po sebi, a neke će izlaziti na površinu sloj po sloj. Koje nam sve dobrobiti donosi povezivanje s bazičnom vibracijom, racionalni um ne može ni pomisliti, zato je najbolje prepustiti se procesu bez postavljenih očekivanja.

Za transformiranje podsvjesnog sadržaja i približavanje bazičnoj vibraciji koristim Quantec sistem. Quantec je sistem koji pomoću diode s bijelim šumom uspostavlja interaktivnu biokomunikaciju s našim energetskim poljem. Energetsko polje pohrani se na digitalnu fotografiju koja se zajedno s osobnim podacima pohrani u sistem. Sistem tada skenira energetsko polje i prema trenutnom stanju određuje Osobni KVANTNI KÔD, određene vibracije, koje su nužne za postizanje cjelovitosti. Istim putem, preko fotonskog zapisa na fotografiji, vibracije Osobnog KVANTNOG KÔDA šalju se u intervalima od svaka dva sata, narednih mjesec dana. U tom se periodu pokreću procesi koji su potrebni kako bi se povezali sa svojom bazičnom vibracijom. Budući da se u tom periodu promijenila naša energetska struktura, za nastavak i napredak Quantec sistem određuje novi Osobni KVANTNI KÔD s kojim se može nastaviti prema potrebi.

Još jedna velika prednost Quantec sistema je ta da se interaktivna biokomunikacija odvija na daljinu. Budući da vremenski i prostorno nismo ograničeni, za prijenos informacija dovoljna je digitalna fotografija i osobni podaci. Komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti kvalitetu Vašeg življenja.

I pozivam Vas da iskoristite pogodnost besplatne analize Općeg psihofizičkog dobrostanja

Ukoliko niste u mogućnosti osobnog dolaska, možete mi potrebne podatke poslati putem maila. Potrebna je fotografija u boji novijeg datuma, ime prezime i datum rođenja.

Ti se podaci unesu u Quantec sistem koji zatim skenira osobno biopolje pohranjeno na digitalnoj fotografiji i uspoređuje s informacijama iz svoje bogate baze podataka. Po principu rezonancije odabire one informacije koje nam trenutno koriste za poboljšanje općeg psihofizičkog dobrostanja. Listu informacija dobijete u PDF formatu.

Ukoliko se odlučite za energetsku potporu, istim putem preko fotonskog zapisa na fotografiji, vibracije Osobnog KVANTNOG KÔDA šalju se u intervalima od svaka dva sata, naredni period od najmanje mjesec dana.

Kontaktirajte me putem maila: kvantnikod@gmail.com i mobitela: 095 870 2059

Irena Antolak, Quantec praktičarka 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana