SPIRITUALNA TEHNOLOGIJA

Spiritualnu Tehnologiju razvio je Živorad Mihajlović Slavinski 

Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom

Cilj Intenziva je gnoza ili direktno iskustvo istine. Na Intenzivima doživljavamo direktno iskustvo istine na užim segmentima realnosti, koji su određeni pitanjima: Tko sam ja?, Što sam ja?, Što je život?, Što je drugo ljudsko biće?, Što je ljubav?, Što je istina?….

Od trenutka kada čovjek doživi direktno iskustvo istine na pitanje “Tko sam ja?”, on napreduje puno brže u svim psihološkim, emocionalnim i spiritualnim aktivnostima. Poslije tog iskustva čovjek vrlo brzo doživljava direktna iskustva i na ostala pitanja koja se rade na Intenzivu.

Konačni cilj je trajno stanje prosvjetljenja ili meuna. Meuna označava stanje trajnog prosvjetljenja na pitanje tko sam ja. Pitanje je ispražnjeno, nema naboja i osoba je cijelo vrijeme to što je. Direktna svijest o sebi je konstantno prisutna.

Grupni Gnostički Intenziv – radi se u dijadi, odnosno u parovima. Radim s manjim grupama kako bi osobe kvalitetno usvojile tehniku i kako bi im se prema potrebi posvetila i individualno. Intenziv traje između tri i pet sati, ovisno o tome kako napreduje grupa.

Individualni Gnostički Intenziv – proces koji traje oko sat vremena.

Predbilježite se za Intenziv KONTAKT

Duboki PEAT

PEAT (Primordijalne Energije, Aktivacija i Transcendencija) sistem Spiritualne Tehnologije vodi vas korak po korak do jednostavnog, učinkovitog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih spiritualnih iskustava.

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast spiritualnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga bića, do svojih Praiskonskih Polariteta. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: dualističko i jedinstveno. Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlačenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt…

PEAT proces oslobađa čovjeka od stiska sila polarnosti kroz njihovu neutralizaciju. Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima. Integracijom polariteta ulazimo u stanje jednosti i ubrzavamo svoj spiritualni razvoj. Daljnjom primjenom Dubokog PEAT-a sve više prepoznajemo jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

PEAT individualni rad – integrira Primordijalne Polaritete i polaritete koji se spontano pojave tijekom procesa

PEAT seminar za Procesore – iskustveni seminar na kojem ćete naučiti rješavati osobne probleme brzo i učinkovito i usavršiti tehnike tako da možete uspješno voditi druge kroz proces. Seminar traje dva dana.

Nakon uspješno usvojenog seminara dobivate Certifikat Procesora PEATA i pravo da ga primjenjujete u pojedinačnom radu s ljudima na razvoju ljudske svijesti

Predbilježite se sa Seminar KONTAKT

DP4

Korištenje ove metode nema ograničenja, s DP4 metodom možete integrirati izabrane polaritete, primijeniti se može na integraciju globalnih polariteta, integraciju dinamizamaintegraciju sjenke, oslobađanje od nepoželjnih identiteta…..A također DP4 metodom možemo stvoriti i poželjne osobine i identitete.

DP4 individualni rad – integrira odabrane polaritete i integriramo poželjna stanja i osobine.

DP4 Proces spoja – nam omogućava da iskusimo da vrijeme ne postoji, da prošlost i budućnost ne postoje, da postoji samo sadašnji trenutak. Rezultat je trajan i radi se samo jednom. Neutralizira se velika količina naboja koja je na površini

DP4 seminar za Procesore – iskustveni seminar na kojem ćete naučiti rješavati osobne probleme brzo i učinkovito i usavršiti tehnike tako da možete uspješno voditi druge kroz proces. Seminar traje jedan dan

Predbilježite se za Seminar KONTAKT

Aspektika

Aspektni Proces je sistem prožet s jedne strane bezvremenim gnosticizmom, a s druge sveprisutnom ljudskom težnjom da složeno i daleko učini jednostavnim i bliskim.

Ovaj sistem je jedinstven po tome što vas uči jednom trenutnom i moćnom procesu kojim mijenjate svoje najgore nedostatke, strahove, fobije i samodestruktivna ponašanja u svoje najbolje prijatelje. Zamislite stvari koje najviše ne volite o sebi kako postaju alkemijski transformativni pokloni.

Za kratko vrijeme otkrijte kako koristiti svoja ograničenja kao vrata do svog najdubljeg osjećanja istinskog sebe, povezujući sebe s ostatkom univerzuma.

U Aspektici radimo s aspektima osobnosti. Ne radimo s cjelokupnom osobnošću, (premda je cjelovitost naš cilj), već s aspektima našeg bića koji imaju neku vrstu odvojene svijesti o njihovim vlastitim ciljevima, odnosima s drugim aspektima i cjelokupnim našim bićem.

Aspektika individualni rad – za eliminaciju neželjenih emocionalnih i psiholoških stanja.

Predbilježite se za individualni rad KONTAKT

Univerzalni Proces

Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo na Intenzivu Gnoze i DP4 metode. Možemo ga primijeniti na sve: na polaritete, konflikte, probleme, negativna iskustva, ciljeve itd.

Radionica Rad na cilju – na iskustvenoj radionici ću vam pokazati: kako se radi Univerzalni Proces na sebi i s drugima, kako očistiti cilj, kako prihvatiti cilj. Radionica traje tri sata

Predbilježite se za radionicu KONTAKT

 Memento – sjećanje i integracija prošlih života

Memetno je nehipnotička metoda sjećanja i integracije prošlih života. Razvio ga je Ž. M. Slavinski, a doradio i prilagodio današnjem vremenu Vladimir Stojaković.

Memetno individualni rad – Moguće je raditi na prošlom životu vezanom za neki odnos, problem ili jednostavno usmjeriti se na značajan prošli život. Memento oslobađa svijest od misli, emocija i ciljeva koji nas vežu za razne identifikacije.

Memetno Seminar za Procesore – iskustveni seminar na kojem ćete naučiti efikasno voditi sebe i druge kroz sjećanja i integraciju prošlih života

Predbilježite se za individualni rad KONTAKT 

 poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju

Integra Protokol 

Integra Protokol je inovativni sistem psihološke pomoći, samopomoći i spiritualnog razvoja, razvio ga je Vladimir Stojaković.

Kroz rad s unutrašnjim konfliktima (suprotstavljenim odlukama i identitetima), Integra Protokol omogućava efikasnu eliminaciju emocionalnih problema, oslobađanje od trauma, povećanje sposobnosti rada na ciljevima, otpuštanje negativnih vjerovanja, integraciju polariteta… i ubrzanu spiritualnu evoluciju.

Integra Protokol individualni rad – osvještavanjem i integracijom identiteta dolazi do istovremene eliminacije emocionalnih problema i ubrzanog spiritualnog razvoja. 

Predbilježite se za individualni rad KONTAKT

KNJIGA – Integra Protokol 

studio VARUNA @2009 - 2021 - sva prava zadržana